Annons:
E-förvaltning
Nyhet
AVPeter NordeboTyck till!

Verksamt.se bästa myndighetssajt

Webbplatsen verksamt.se har utsetts till Sveriges bästa i kategorin samhällsinformation av företaget Web Service Award. Verksamt.se drivs gemensamt av Skatteverket, Bolagsverket, Arbetsförmedlingen och Tillväxtverket.

Web Service Award utnämner varje år Sveriges bästa webbplatser. Tävlingen avgörs av en jury, med utgångspunkt från svar från 126 000 användare.

”Merparten av svenska webbplatser håller på sin höjd en ok standard. Därför är det så glädjande att de bästa i Sverige är så fantastiskt bra. Samtliga årets vinnare tål att jämföras med toppskiktet i övriga världen”, kommenterar Web Service Awards vd Pierre Du Rietz i ett pressmeddelande.

Juryns motivering för utnämningen till verksamt.se löd:

”Webbplatsen är ett föredöme bland myndighetssajter. Här får målgruppen en ingång till information och tjänster från flera myndigheter paketerat på ett användarvänligt sätt”.

De andra nominerade webbplatserna i samma kategori var Arbetsmiljöverket, Statens beredning för medicinsk och social utvärdering, SBU, samt Universitets- och högskolerådet, UHR.

Bli den första att tycka till!