Annons:

Jordbruksverket

Ämne:Jordbruksverket
Här hittar du de artiklar Publikt publicerat om Jordbruksverket. Du kan även följa vad Publikt skriver om Jordbruksverket genom att prenumerera på RSS-flödet för detta ämne.
JONyhetJustitieombudsmannen, JO, riktar allvarlig kritik mot Länsstyrelsen i Skåne län, sedan en lantbrukare ännu efter tre år inte fått något besked om en ansökan om jordbruksstöd. Det visar enligt JO en förvånansvärd nonchalans.
JordbruksverketNyhetI stort fungerar myndigheternas utbetalningar av EU-medel bra, men Jordbruksverket behöver förbättra sina it-system för att få bättre koll på utbetalningarna av EU-pengar. Det skriver Ekonomistyrningsverket, ESV, i en rapport.
jordbruksverketPå jobbetJordbruksverket satsar på ledarskapet på myndigheten och utbildar alla chefer samtidigt. ”Det är bra att alla får samma plattform”, säger Maria Gustavsson, ordförande för ST inom Jordbruksverket.
EUNyhetJordbruksverket har hamnat i ett tufft ekonomiskt läge, sedan kostnaderna för att anpassa it-systemen till EU-stödet till lantbruket kostat mer än 300 miljoner kronor mer än beräknat.
Prenumerera på