Annons:

Sida

Ämne:Sida
Här hittar du de artiklar Publikt publicerat om Sida. Du kan även följa vad Publikt skriver om Sida genom att prenumerera på RSS-flödet för detta ämne.
OmlokaliseringNyhetVar fjärde anställd säger att de kan tänka sig att lämna Sida när myndigheten flyttar till Botkyrka. Det visar en konsekvensanalys som genomförts av myndigheten.
SidaNyhetSidas omlokalisering till Botkyrka blir dyr och tidskrävande, uppger tidningen Omvärlden. I en analys av konsekvenserna kring omlokaliseringen skriver myndigheten att det inte går att flytta inom nuvarande budget, vilket regeringen uppdragit åt myndigheten att göra.
JämställdhetNyhetVid dagens sammanträde tar regeringen beslut om att satsa en miljard kronor på att stärka kvinnors och flickors jämställdhet runt om i världen. Förslaget är en del av vårbudgeten.
SIDANyhetRiksdagsledamoten Carin Jämtin, S, blir ny generaldirektör för Sida. Hon börjar sin tjänst 29 maj.
IntegrationFördjupningUnder de närmaste tre åren ska svenska myndigheter ta emot samman­lagt 1 000 nyanlända på praktik. Brivan Hamo från Syrien fixade själv en plats hos Sida i Härnösand. Hon är glad att bryta isoleringen hemma och försöker nu lära sig tio nya svenska ord om dagen.
Prenumerera på