Annons:

Värdegrund

Ämne:Värdegrund
Här hittar du de artiklar Publikt publicerat om Värdegrund. Du kan även följa vad Publikt skriver om Värdegrund genom att prenumerera på RSS-flödet för detta ämne.
Statlig värdegrundNyhetDet är viktigt att skilja mellan värderingar, beteenden och varumärke, skriver Tillitsdelegationens forskningsledare Louise Bringselius i en rapport. Värdegrundsarbetet ska i första hand fokusera på beteenden, menar hon.
värdeordFördjupningIbland är det svårt att känna entusiasm inför arbetet med värdeord och visioner på jobbet. Och de gemensamma aktiviteterna på kickoffen kan kännas mer stressande än roliga. Om du tycker att kraven på att vara sprudlande positiv på jobbet går för långt, bör du ta itu med problemet.
StatsförvaltningNyhetVärdegrundsdelegationen har lämnat sin slutrapport till regeringen. Delegationen föreslår att alla nyanställda utbildas om de rättsprinciper som gäller i staten. Nu tar Statskontoret över arbetet med värdegrundsfrågor i staten.
KulturNyhetEn privat arrangör firade med inhyrd striptease på Världskulturmuseet i Göteborg, skriver Göteborgs-Posten. Museichefen är nu orolig för Världskulturmuseets varumärke.
VärdegrundFördjupningAllt fler myndigheter vill formulera en värdegrund för verksam­heten. Mottagandet bland de anställda är blandat. På Konkurrensverket gläds många åt en fortlöpande etisk dialog, men på Försäkrings­kassan säger flera att målen känns ouppnåeliga.
Prenumerera på