Tack för din uppskattning

DEBATT2004-03-17

När vi gjorde om STs hemsida försökte vi hitta en logisk struktur. Vi gick också igenom allt innehåll och bearbetade det språkligt. Tyvärr hann vi inte bli klara med alla delar.

En sådan del var frågor och svar, speciellt de avsnitt som berörde lönefrågor. Det kräver en särskild bearbetning eftersom avtalsrörelserna står för dörren. Så fort vi är klara med detta block lägger vi ut det på förbundets hemsida.

Frågorna och svaren på STs hemsida har sin grund i det som på den ”egamla sidan”e hette ST-Gurun. Där kunde besökaren e-posta en fråga till STs kansli. Denna tjänst blev överflödig när ST Direkt kom i början av 2003. På STs hemsida finns svaren på de vanligaste frågorna från dem som kontaktar ST Direkt.

Du har helt rätt i att mycket sköts i vardagen av förtroendevalda och ombudsmän och vi hoppas att STs hemsida kan fungera som ett stöd för dessa och för förbundets medlemmar.

Lars Pauli

Webbredaktör

Detta är ett debattinlägg. Det är skribenten som svarar för innehållet och de åsikter som förs fram i texten.

Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA