Fyra nya servicekontor ska öppnas

NYHET2020-06-25
Statens servicecenter ska öppna fyra nya servicekontor nästa år, har regeringen beslutat.

Statlig service via servicekontor ska spridas till fler orter, enligt regeringens överenskommelse med Centerpartiet och Liberalerna. I juni månad öppnades nya kontor i Storuman, Torsby, Vansbro och Åsele. Och nu har regeringen beslutat om ytterligare fyra nya kontor, i enlighet med förslagen i en utredning tidigare i år.

Senast 1 juni 2021 tillkommer ett kontor i Ulricehamn, och senast 1 november samma år ska Stockholm, Göteborg och Malmö få varsitt nytt servicekontor.

De statliga servicekontoren ger service på Försäkringskassans, Skatteverkets och Pensionsmyndighetens områden samt delar av Arbetsförmedlingens område.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.