Jobba på Publikt

Publikt söker redaktionsassistent

Som redaktionsassistent på Publikt arbetar du med en mängd olika arbetsuppgifter.
Bland dem finns administrativa sysslor, såsom posthantering, arkivering, annonshantering, viss prenumerationshantering, ekonomiadministration, och att administrera tidningens tävlingar.
En viktig del av arbetet är också att arbeta med publiceringar av journalistiskt material i digitala medier. I samråd med tidningens redaktörer lägger du ut papperstidningens innehåll på webben, söker bilder till artiklar och redigerar dem i Photoshop, skapar enklare digital nyhetsgrafik och förbereder inlägg i sociala medier.
Du kan också komma att bistå redaktionens reportrar i deras researcharbete, exempelvis genom att begära ut information och sammanställa den.
Du deltar tillsammans med den övriga redaktionen i arbetet med att utveckla tidningen och redaktionens arbetsprocesser.

Tjänsten är en fast anställning på heltid med placering i Stockholm. Provanställning kan komma att tillämpas.

Läs mer om tjänsten och sök jobbet här.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.