Annons:

#allmänhandling

Ämne:#allmänhandling
Här hittar du de artiklar Publikt publicerat om #allmänhandling. Du kan även följa vad Publikt skriver om #allmänhandling genom att prenumerera på RSS-flödet för detta ämne.
Efter #metooFördjupningNär metoo-uppropen avlöste varandra för två år sedan kom många vittnesbörd om sexuella trakasserier och övergrepp från statligt anställda. På flera myndigheter säger ansvariga chefer att de nu jobbar hårt för att förändra arbetsplats­kulturen.
#METOONyhetGruppen bakom offentliga sektorns upprop #allmänhandling kommer att fortsätta ta emot berättelser och underskrifter. Det säger en av initiativtagarna, Anna Toss, som var med när uppropet med drygt 1 200 namnunderskrifter överlämnades till civilministern.
LedareMer behöver göras för att stoppa sexuella trakasserier på landets arbetsplatser. Det står smärtsamt klart för den som läst de upprop som publicerats de senaste veckorna.
sexuella trakasserierNyhetOmkring 1 500 kvinnor inom fackföreningsrörelsen kräver i uppropet #inteförhandlingsbart ”ett slut på sexismen och tystnadskulturen”. STs ord­förande Britta Lejon och kommunikations­chef Anna Wickman hör till dem som skrivit under.
sexuella trakasserierNyhet”Vi vet att detta kommer att leda till förändring, och vi ska göra vad vi kan för att bidra till det”, säger Nancy Schuch, en av initiativtagarna till ett upprop mot sexuella trakasserier bland offentliganställda.
Prenumerera på