Annons:

skumrask

Ämne:skumrask
Här hittar du de artiklar Publikt publicerat om skumrask. Du kan även följa vad Publikt skriver om skumrask genom att prenumerera på RSS-flödet för detta ämne.
TrafikverketNyhetEn misstanke om ministerstyre har uppstått sedan tjänstemän på Trafikverket upplevt att näringsdepartementet beordrat dem att betala ut vissa bidrag. Infrastrukturminister Anna Johansson, S, tillbakavisar anklagelserna.
ArbetsförmedlingenNyhetEn omfattande bedrägerihärva riktad mot Arbetsförmedlingen håller på att nystas upp i södra Stockholmsområdet. Ett antal personer har gripits av polisen.
FOINyhetIngen på Försvarets forskningsinstitut, FOI, ställs till svars för att hemliga handlingar lämnades ut i den så kallade Saudiaffären. Justitiekanslern lägger ned förundersökningen.
KronofogdenNyhetTvå kronoinspektörer kände sig så hotade att de springande flydde från en utmätning. Ändå friar Gävle tingsrätt mannen som var åtalad för hot mot tjänsteman.
SkatteverketNyhetIllegal och underbetald arbetskraft från Kazakstan renoverar just nu Skatteverkets kontor i Sundbyberg. Det avslöjar Dagens Arena.
FOINyhetÅklagarkammaren för säkerhetsmål granskar Saudiaffären. Ledningen på FOI misstänker att ett brott kan vara begånget. Personal har omplacerats.
Prenumerera på