Servicekontor öppet igen efter hot

SERVICECENTER2019-09-02
Statens servicecenters kontor i centrala Karlskrona öppnade på nytt på fredagen efter stängningen på grund av hot under torsdagen.

Sedan det statliga servicekontoret på Möllebacken i centrala Karlskrona stängts på grund av hot öppnade kontoret som vanligt redan på fredagen. Enligt lokala medier hade personal på kontoret blivit hotad av en besökare på torsdagseftermiddagen. Enligt den polisanmälan som gjordes hade en person kommit in på kontoret och genom ord, hot och kroppsspråk uppträtt på ett hotfullt sätt. Personen lämnade platsen innan polisen kom fram, skriver Blekinge Läns Tidning.

”Vi prioriterar alltid säkerheten och tog därför beslutet att stänga kontoret”, säger Ann-Margret Olsson, kontorsområdeschef på Statens servicecenter, till lokalradion.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.