Annons:

Övrigt

Ämne:Övrigt
Här hittar du de artiklar Publikt publicerat om Övrigt. Du kan även följa vad Publikt skriver om Övrigt genom att prenumerera på RSS-flödet för detta ämne.
TillväxtanalysNyhetSonja Daltung blir ny generaldirektör för Tillväxtanalys. Det beslutade regeringen i dag. Hon tillträder tjänsten 23 januari nästa år.
MedlemsrabattNyhetTCO har förhandlat fram en medlemsrabatt på bolån hos SEB. STs Peter Lennartsson är mycket positiv till uppgörelsen.
LönebidragNyhetRiksdagens utredningstjänst undersöker hur många anställda med lönebidrag som står utan försäkring eller tjänstepension. Arbetsförmedlingen får redogöra för sin tillsyn i arbetsmarknadsutskottet.
PrisNyhetPublikt har vunnit Fackförbundspressens journalistpris för Bästa förklarande text. Artikeln, publicerad i dåvarande ST Press, handlar om hur aktörerna inom järnvägen förbereder sig inför den kommande vintern.
BöckerKulturOm prostitution, frossandet på kött och ordkarg poesi handlar bokkrönikan. Sanna Töringe skyller på försommargrönskan som inte alls är så glädjeframkallande som man kan tro.
LandskapsarkitekturKulturEtt konstgjort regn över staden en solig dag eller en stor lysande glasbubbla som innergård. Landskapsarkitekten Monika Gora drar sig inte för att utmana det tillrättalagda och vardagliga.
ServicecenterNyhetOlämpligt, orealistiskt och riskabelt. ST hittar inte mycket positivt att säga om förslaget till ett gemensamt servicecenter för myndigheternas administration.
SametingetNyhetPå torsdagen valde Sametingets så kallade plenum ny styrelse. Den nya styrelsen är en tillfällig lösning, vilket oroar STs avdelningsordförande.
SametingetNyhetAlla ledamöter och ersättare avsade sig sina uppdrag när Sametinget inledde sitt plenum i Vålådalen idag, tisdag.
HögskolanNyhetBrandmännen arbetar fortfarande för att släcka den brand som utbröt på KTH Arkitekturskolan i Stockholm i morse. Klockan två hålls ett krismöte för att planera var undervisningen ska hållas under resten av terminen.
SÖKA JOBBPå jobbetDet räcker inte med ett putsat cv och en perfekt genomförd intervju för att du ska få drömjobbet. Du behöver också hjälp av omdömesgilla personer som kan gå i god för dig. ST Press har tittat närmare på referensernas viktiga roll.
POSTENNyhetFrån årsskiftet erbjuds alla medarbetare på Posten Norden IVF-behandling mot ofrivillig barnlöshet som anställningsförmån.
UtnämningNyhetChristina Gellerbrant Hagberg blir ny generaldirektör för Centrala studiestödsnämnden 1 mars 2011.
COACHNINGPå jobbetCoachande ledarskap är ett begrepp i ropet. Men du behöver inte vara chef för att ha användning av ett coachande förhållningssätt i din jobbvardag.
FörvaltningNyhetMyndigheterna har blivit betydligt färre sedan 2007. Men antalet årsarbetskrafter är i det närmaste oförändrat. Det visar en sammanställning från Statskontoret.
Prenumerera på