Annons:

Hovrätten

Ämne:Hovrätten
Här hittar du de artiklar Publikt publicerat om Hovrätten. Du kan även följa vad Publikt skriver om Hovrätten genom att prenumerera på RSS-flödet för detta ämne.
KORRUPTIONNyhetHögsta domstolen ändrar hovrättens fällande dom och frikänner tre chefer inom Statens musikverk och Statens kulturråd från mutbrott. Domen gäller ett antal middagar som cheferna bjöds på av olika musikorganisationer.
DomstolarnaNyhetEn domstolsvärd vid en hovrätt ska under arbetstid ha hotat en kollega och tagit kollegans mobiltelefon, enligt en anmälan till personalansvarsnämnden. Förundersökning pågår fortfarande, men hovrätten vill ändå att mannen skiljs från sin anställning.
ARBETSFÖRMEDLINGENNyhetDen man som dömts till fängelse för att ha våldtagit en kollega under en personalfest får inte komma tillbaka till jobbet. Arbetsförmedlingens personalansvarsnämnd har beslutat att avskeda mannen.
ARBETSFÖRMEDLINGENNyhetEn man som nyligen dömts till fängelse för att ha våldtagit en kollega under en personalfest bör bli av med jobbet, skriver Arbetsförmedlingen i en anmälan till personalansvarsnämnden.
Prenumerera på