Dagliga nyheter på nätet

STATSTJÄNSTEMANNEN2003-12-01
Statstjänstemannen har sedan årsskiftet en ny hemsida. Där finns senaste nytt om avtalsrörelsen och annat som berör STs medlemmar.

Statstjänstemannens nättidning uppdateras varje vardag. Den har ny layout och ny adress: www.statstjanstemannen.nu. Den som befinner sig utomlands kan använda aderessen www.statstjanstemannen.nu.

Har du tips eller idéer om vad tidningen borde skriva om, hör av dig till redaktionen. För telefonnummer och adresser se sista sidan.

Statstjänstemannen finns också på www.fackliganyheter.nu , som är en gemensam nätportal för elva TCO- och LO-tidningar.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.