Ny GD för Myndigheten för skolutveckling

NYHET2003-10-24
Regeringen har utnämnt Pia Enochsson till ny generaldirektör för Myndigheten för skolutveckling.

Pia Enochsson är utbildad lärare. Sedan 1998 har hon varit generaldirektör för Glesbygdsverket.

– Som generaldirektör för myndigheten för skolutveckling blir Pia Enochsson rätt kvinna på rätt plats. Hon har genom sin bakgrund goda förutsättningar att få förtroende i sektorn och hon har ett brett kontaktnät både i kommuner och bland övriga myndigheter, säger utbildnings- och forskningsminister Thomas Östros i en kommentar.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.