Fegt ställa till med folkomröstning

DEBATT: INSÄNDARE.2003-09-11

Min mening om folkomröstningen är att den aldrig skulle ha kommit till stånd. Vi har tyvärr fega politiker i Sverige.

Vi skulle ha gjort som Finland, löpt linan ut. Har man sagt A får man säga B. Vi har valt män och kvinnor till Sveriges riksdag som våra företrädare i de stora politiska frågorna och då är det dessa som ska ta ställning.

Jag är rädd för att det blir ett nej men hoppas på att det sunda förnuftet ska råda till slut, att folk kommer till insikt om vad det egentligen handlar om.

Detta är ett debattinlägg. Det är skribenten som svarar för innehållet och de åsikter som förs fram i texten.

Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA