ST förbereder digital kongress

ST2020-06-26
ST förbereder sig nu för en digital kongress. Den informationen har gått ut till samtliga avdelningar, ombud vid ST Kongress 2020, revisorer samt till valberedningens ledamöter, enligt STs förbundssekreterare Dag Andersson.

Förbundets kongress skulle ha genomförts 26 maj, men på grund av coronapandemin öppnades endast kongressen digitalt för att genast besluta om ajournering till i höst. 

Nu är arbetet, enligt förbundets information, helt inriktat på att kongressen blir digital och genomförs 5-6 oktober 2020.

En stor del av förberedelsearbetet handlar om att säkerställa att tekniken kommer fungera. I det arbetet har förbundet tagit hjälp av andra fackförbund med erfarenhet av att genomföra stora digitala möten och kongresser, skriver ST. 

Fler detaljer om hur det ska fungera under kongressen återkommer förbundet med under tidig höst. 
 

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

ÄMNEN:

Facket
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.