ST förbereder digital kongress

ST2020-06-26

ST förbereder sig nu för en digital kongress. Den informationen har gått ut till samtliga avdelningar, ombud vid ST Kongress 2020, revisorer samt till valberedningens ledamöter, enligt STs förbundssekreterare Dag Andersson.

Förbundets kongress skulle ha genomförts 26 maj, men på grund av coronapandemin öppnades endast kongressen digitalt för att genast besluta om ajournering till i höst.

Nu är arbetet, enligt förbundets information, helt inriktat på att kongressen blir digital och genomförs 5-6 oktober 2020.

En stor del av förberedelsearbetet handlar om att säkerställa att tekniken kommer fungera. I det arbetet har förbundet tagit hjälp av andra fackförbund med erfarenhet av att genomföra stora digitala möten och kongresser, skriver ST.

Fler detaljer om hur det ska fungera under kongressen återkommer förbundet med under tidig höst.
 

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

ÄMNEN:

Facket
Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA