Ännu fler behövs

FÖRDJUPNING2003-07-29
Efter många år med bantade resurser nyanställer försäkringskassan i Norrbotten. Mellan 30 och 35 nya tjänster kommer det att bli. Situationen har varit pressad under många år.
Av:  Christian Örjestål

– Visst känns det bra, och nog kommer det att lätta på trycket en del för personalen. Men 30 tjänster räcker inte – det behövs många fler för att vi ska hinna med att göra ett bra jobb, säger Britt-Inger Nordström, ordförande för ST vid försäkringskassan i Norrbotten.

Britt-Inger Nordström oroar sig dessutom för den framtida finansieringen, vilket gör det svårt för försäkringskassan att tänka och planera långsiktigt.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.