Årets inspirerande arbetsgivare utsedd

ST 2003-06-26
STs pris till en inspirerande arbetsgivare går i år till Lotta Lindbom på Metria i Luleå.

Lotta Lindbom är chef för Geodata på Metrias kontor i Luleå. Metria är en division inom Lantmäteriet.

- Lotta Lindbom är en mycket bra chef som förtjänar uppmuntran. Hon uppfyller samtliga kriterier som kännetecknar en bra chef, säger personalen som har nominerat henne.

STs motivering till utmärkelsen: Lotta Lindbom är en chef som förtjänar att uppmärksammas. Hon omsätter STs vision att alla medlemmar ska få del av ”Det goda arbetet” i praktisk handling. Lotta ser till att verkställa det ledning och fack kommit överens om. Hon är ett föredöme när det gäller medarbetarsamtal, arbetsplatsträffar och samverkansträffar.

Lotta Lindbom är före detta sektionsordförande inom ST.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.