Fel utskick om olycksfallsförsäkring

ST-FK2003-07-28
På grund av ett registerfel fick medlemmarna i ST-Försäkringskassan under maj månad ett erbjudande från Trygg-Hansa att teckna förbundets olycksfallsförsäkring.

– Strunta i detta erbjudande, säger Eva Thim, chef för STs medlemsenhet.

Medlemmarna i ST-FK-avdelningen har nämligen en fortsatt olycksfallsförsäkring i Folksam som ingår i medlemsavgiften under hela 2003.

I denna försäkring ingår ersättning vid ekonomisk och medicinsk invaliditet, akutersättning, ersättning för merkostnader och tandskador, ersättning vid sjukskrivning över 30 dagar,  rehabiliteringsersättning och ersättning vid dödsfall.

I god tid före årsskiftet kommer alla ST-medlemmar att få information och erbjudande om den olycksfallsförsäkring som ska gälla från 2004.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.