SMHI-chef är årets ledare

LEDARSKAP2011-06-16

Christer Åkerlund på SMHI får STs pris ”Årets ledare 2011”. I motiveringen står det han genom sitt ledarskap ”skapat arbetsglädje inom hela sitt affärsområde”.

Christer Åkerlund är chef för SMHIs affärsområde Företag och Media. I samband med STs sommarfest tilldelades han förbundets utmärkelse ”Årets ledare 2011”.

– Det känns verkligen jättekul och hedrande att få denna utmärkelse, jag stortrivs på SMHI och känner stor uppskattning för mina insatser här. Och det här erkännandet gör det bara ännu roligare och stimulerande, säger Christer Åkerlund i en kommentar.

Ur motiveringen:

”Christer Åkerlund är ett föredöme som inspirerande ledare! För honom är det en självklarhet att medarbetarna ska få ökade möjligheter att uppnå ”Det goda arbetet”. Genom sitt ledarskap har han skapat arbetsglädje inom hela sitt affärsområde. (…) Christer ger sig tid att lyssna på sina medarbetare och han står i alla sammanhang upp för sina områden Företag och Media. Han har en positiv syn på fackligt arbete och han har bidragit till att samverkan fungerar bra på arbetsplatsen.”

”Årets ledare” är en utmärkelse som ST delat ut åtta år i rad. Priset går till en särskilt inspirerande chef på någon av ST-medlemmarnas arbetsplatser.

Medarbetare är fria att nominera.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

ÄMNEN:

ST
Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA