Tidigare språkrör organiserar ny myndighet

DJURSKYDDSMYNDIGHETEN 2003-06-26
Miljöpartisten och före detta språkröret Matz Hammarström ska leda arbetet med att bygga upp den nya djurskyddsmyndigheten.

Den 1 januari 2004 ska den nya djurskyddsmyndigheten vara inrättad. Tidigare språkröret för Miljöpartiet Matz Hammarström kommer att leda arbetat med att bygga upp den nya myndigheten.

- Jag är glad att Matz Hammarström tagit på sig uppgiften med att bygga upp den nya myndigheten. Han är en person med ett erkänt engagemang för djuren och miljön. Med sin bakgrund kommer han att skapa förtroende för den nya myndigheten, säger jordbruksminister Ann-Christin Nykvist i en kommentar.

Matz Hammarström är gymnasielärare i filosofi och svenska.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.