Tidigare språkrör organiserar ny myndighet

DJURSKYDDSMYNDIGHETEN 2003-06-26

Miljöpartisten och före detta språkröret Matz Hammarström ska leda arbetet med att bygga upp den nya djurskyddsmyndigheten.

Den 1 januari 2004 ska den nya djurskyddsmyndigheten vara inrättad. Tidigare språkröret för Miljöpartiet Matz Hammarström kommer att leda arbetat med att bygga upp den nya myndigheten.

- Jag är glad att Matz Hammarström tagit på sig uppgiften med att bygga upp den nya myndigheten. Han är en person med ett erkänt engagemang för djuren och miljön. Med sin bakgrund kommer han att skapa förtroende för den nya myndigheten, säger jordbruksminister Ann-Christin Nykvist i en kommentar.

Matz Hammarström är gymnasielärare i filosofi och svenska.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA