Christina Eng är Årets chef

RÄTTSVÄSENDE2015-11-09
Lagmannen Christina Eng har fått utmärkelsen Årets chef av ST inom Sveriges domstolar. Christina Eng arbetar vid Kammarrätten i Stockholm.

ST inom Sveriges domstolar har sedan år 2000 utsett Årets chef. Enligt ett pressmeddelande är det en viktig uppgift att på olika sätt arbeta med ledarskapsfrågor, eftersom ledarskapet har stor betydelse för verksamheten inte minst för medlemmarna i deras arbetssituation.

Enligt motiveringen är Christina Eng ”en chef som inspirerar, motiverar och engagerar, ser till att alla på avdelningen har en hög arbetsmoral under eget ansvar, är positiv till kompetensutveckling, ser till att avdelningen har ett bra arbetsklimat med ömsesidigt förtroende 0ch vågar ta tag i saker som händer, på en gång”.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

ÄMNEN:

ST Facket
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.