Medlemsenkät ska förbättra ST

UNDERSÖKNING2003-08-07
ST gör en medlemsundersökning i maj. Avsikten är att få idéer om hur verksamheten kan förbättras.

Under maj månad får 3 000 slumpvis utvalda ST-medlemmar hem ett frågeformulär med posten. Det handlar om att besvara frågor och ge synpunkter på STs verksamhet, vad man tycker om medlemsservicen och kontakterna med facket.

– Det här ett led i vårt nya sätt att arbeta, att visa att vi verkligen bryr oss om vad medlemmarna tycker. Därför är det väldigt viktigt att de utvalda medlemmarna besvarar frågorna, säger STs ordförande Annette Carnhede.

Genom undersökningen hoppas ST få idéer och förslag om hur verksamheten kan förbättras. Man kan också se den som ytterligare ett steg i den dialog ST vill föra med medlemmarna utöver det diskussionsmaterial om STs framtid som nu finns på STs hemsida, tillägger hon.

Statistiska centralbyrån  gör undersökningen. Uppgifter om namn och adress har hämtats från SCBs befolkningsregister och alla svar kommer att behandlas konfidentiellt. De redovisas enbart i statistiska tabeller och man kommer inte att kunna läsa ut hur enskilda personer svarat.

I juli får STs förbundsstyrelse en första rapport om resultatet och slutrapporten ska vara klar i september.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

ÄMNEN:

ST
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.