Misstänkt farligt föremål på Arbetsförmedlingens huvudkontor

ARBETSFÖRMEDLINGEN2022-01-18
Polis och räddningstjänst kallades i dag till Arbetsförmedlingens huvudkontor i Solna efter att ett misstänkt farligt föremål påträffats. Enligt Arbetsförmedlingens presstjänst rör det sig om ett brev med ett okänt pulver i.

Enligt insatsens första bedömning är innehållet i brevet misstänkt farligt, uppger polisens presstalesperson Daniel Wikdahl för Aftonbladet. Polisen ska nu göra en provtagning av ämnet.

Personal på myndigheten ska ha varit nära det misstänkt farliga pulvret, men Arbetsförmedlingens presstjänst säger till Publikt att ingen person ska ha skadats eller påverkats.

Händelsen utreds av polisen som olaga hot och ingen misstänkt person har frihetsberövats.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.