Publikt vann pris för bästa illustration

PUBLIKT2015-04-24
Publikts mångårige medarbetare Robert Nyberg vann i går fackförbundspressens journalistpris för bästa illustration.

Fackförbundspressens journalistpriser delas ut varje år inom ramen för ett samarbete mellan Sveriges fackförbundstidningar. Publikt var nominerad i två klasser: för bästa foto och för bästa illustration.

I klassen Bästa illustration vann Publikts mångårige medarbetare Robert Nyberg utmärkelsen, med en skämtteckning med udden riktad mot IT-konsulter. Illustrationen är publicerad i Publikt nr 2-2014.

Robert Nyberg mottog priset i går 23 april på Fackförbundspressens dag.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

ÄMNEN:

Facket ST
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.