Solidariteten bekräftas

ANNETTE CARNHEDE2003-12-03
Av:  Jan-Åke Porseryd

Kongressombuden har kunnat lyfta sig över orättvisor och bekräftat den internationella solidariteten. Det är en viktig slutsats av ISKA-kongressen, menar STs ordförande Annette Carnhede.

Skildringarna av de fackliga förföljelserna i många länder gjorde ett starkt intryck på henne, och hon tycker att jämställdhetsfrågorna nu fått ett genomslag inom ISKA.

– Dessutom visar kongressen att det vi har gemensamt är viktigare än det som skiljer oss åt, säger Annette Carnhede, som valdes in i ISKAs styrelse som ersättare (för Inger Efraimsson, SKTF).

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.