ST byter plats för förbundskongressen

ST2020-02-11
ST flyttar förbundets kongress i maj från Djurönäset i Stockholms skärgård till Infra City i Upplands Väsby. ”Det är ett helt kostnadsneutralt byte för att få en större lokal” säger Dag Andersson, STs förbundssekreterare.

ST har beslutat att flytta förbundets kongress, som hålls 26–28 maj. Ny lokal blir Scandic Infra City i Upplands Väsby.

Planen var först att hålla till på Djurönäset, en konferensanläggning i Stockholms skärgård.

– Vi tänkte att det skulle vara fint att vara där, men de har bokat på fler grupper efterhand och det skulle helt enkelt bli för trångt där. På Infra City får vi större och bättre lokaler, säger Dag Andersson.

Han poängterar att det inte är någon skillnad i pris mellan de två konferensanläggningarna.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.