Tria ut på högskoleturné

TRIA2005-08-23

Med start den 6 september drar Tria ut på turné till 13 universitet och högskolor för att presentera sig för studenterna.

Tanken bakom Tria, det fackliga samarbetet mellan ST, HTF och SKTF för studerande, är att förbereda studenterna inför arbetslivet.

Det blir mycket prat om förmåner, tävlingar, stipendier och cv-granskning när Tria möter studenterna. Rockbandet Bishop Allen från New York finns också med och fackliga rävar från förbunden bidrar med råd och dåd.

– Det känns otroligt spännande. Vi har jobbat i ett och ett halvt år för att förbereda oss, säger Camilla Ländin, Tria. Redan har vi 18 000 medlemmar som förts över från de tre förbunden till oss.

TRIAS TURNÉPLAN

o Stockholms universitet...6/9 
o Uppsala universitet...........7/9 
o Linköpings universitet.....8/9
o Södertörns högskola.......9/9
o Örebro universitet..........13/9
o Karlstads universitet......14/9
o Göteborgs universitet....15/9
o Växjö universitet............20/9
o Högskolan i Kalmar.........21/9
o Lunds universitet...........22/9
o Malmö Högskola............23/9
o Mittuniversitetet
   Östersund........................27/9
o Umeå universitet............28/9

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA