Turnén har nått Uppsala

TRIA2005-09-07

Stockholms universitet var första anhalten på Trias turné. I en uppbyggd lounge utanför biblioteket har man presenterat sig och sitt budskap för studenterna. Idag är det Uppsalas tur.

Under gårdagen gick grönklädda studentinformatörer för Tria runt på universitetsområdet i Frescati, Stockholm, och delade ut broschyrer bland studenterna när de kom till dagens föreläsningar. De bjöds också på lunchkonsert med Hello Saferide (Annika Norlin) som sjöng och spelade akustisk gitarr.

– Vi har visat upp oss och vad vi har att erbjuda. Först på sikt vet vi vad det betyder för antalet nya medlemmar. Men redan har vi märkt en positiv effekt: Vi har skickat med en broschyr om medlemsansökan till Tria tillsammans med högskolornas terminsräkningar till studenterna, säger Cecilia Wallén, Tria.

Tria fortsätter idag på Uppsala universitet och så här ser septemberturnén med artistfrämträdanden ut:

  • 7/9 Uppsala universitet och 8/9 Linköpings universitet då Hello Saferide spelar och sjunger.
  • 9/9 Södertörns högskola, 13/9 Örebro universitet, 14/9 Karlstads universitet, 15/9 Göteborgs universitet. Här spelar New Yorkbandet Bishop Allen som på vissa orter också gör kvällsframträdanden.
  • 20/9 Växjö universitet, 21/9 Högskolan i Kalmar, 22/9 Lunds universitet, 23/9 Malmö högskola, 27/9 Mittuniversitetet i Östersund och 28/9 Umeå universitet. Lasse Lindh sjunger till akustisk gitarr.

TRIA

Tria är ett fackligt samarbete mellan ST, HTF och SKTF. Det riktar sig till högskolestuderande som erbjuds medlemskap. Idag har Tria 18 000 medlemmar och ger ut en tidning, Tidningen Tria. Läs mer på www.tria.se

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA