Kan få pris för arbetet med Jobba statligt

ARBETSGIVARVERKET2020-10-07
Arbetsgivarverket har nominerats till ett hederspris inom employer branding för sitt arbete med Jobba statligt. Bakom priset står företaget Universum.

Tillsammans med sina medlemmar har Arbetsgivarverket arbetat med att profilera staten som attraktiv arbetsgivare sedan 2007, skriver organisationen i ett pressmeddelande. Varumärket Jobba statligt lanserades år 2016 och bidrog till att arbetet tog ny fart genom ökad profilering och marknadsföring i sociala kanaler och medverkan på arbetsmarknadsmässor, skriver Arbetsgivarverket.

Nu har Arbetsgivarverket nominerats till ett hederspris av företaget Universum, som varje år delar ut priser till olika organisationer inom offentlig och privat verksamhet som utmärker sig inom employer branding. År 2017 utnämndes Arbetsgivarverket till årets nykomling.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.