Migrationsverkets växel kapad

MIGRATIONSVERKET2019-01-28
Den som ringde Migrationsverkets telefonväxel på måndagsmorgonen möttes av ett hotfullt meddelande. Det meddelandet är nu borttaget men det är fortfarande problem med telefonin, skriver myndigheten på sin hemsida.

En hotfull röst mötte den som försökte ringa Migrationsverkets växel i morse, uppger SVT. När Publikt provar att ringa är rösten utbytt mot myndighetens vanliga svarsmeddelande, men enligt myndighetens hemsida är det fortfarande vid tiotiden svårt att komma fram till telefonist.

”Vi arbetar med problemet med högsta prioritet och beklagar de besvär detta kan orsaka”, skriver Migrationsverket på Facebook.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.