Ny bolåneränta för ST-medlemmar

TCO2015-03-25
TCO och Nordea har kommit överens om ett bolåneerbjudande till TCO-förbundens medlemmar. Erbjudandet, en ränterabatt på minst 0,3 procentenheter på listpriset, gäller från 30 mars.

”Vi är mycket nöjda att kunna presentera det här samarbetet med Nordea. Medlemmarna i TCO-förbunden får nu möjlighet att ta del av erbjudandet som kan ge dem mer förmånliga bolån. Genom att förbunden agerar tillsammans uppnår vi fördelar för varje enskild medlem”, säger Torbjörn Bredin, kanslichef på TCO,  i ett pressmeddelande.

Erbjudandet innebär att kunden erbjuds en ränterabatt på minst 0,3 procentenheter på listpriset, det vill säga den officiella ränta som bankerna informerar om.

Överenskommelsen mellan TCO och Nordea gäller medlemmar i de förbund som ansluter sig till avtalet, däribland ST. Det går att få ränterabatten från och med den 30 mars 2015.

Sedan tidigare kan ST-medlemmar få rabatt på bolån i SEB.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

ÄMNEN:

ST Facket Ekonomi
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.