Civilminister Ida Karkiainen invigde det nya servicekontoret i Laholm.
Bild: Bo Bjelvenstedt/Laholms kommun
Civilminister Ida Karkiainen invigde det nya servicekontoret i Laholm.

Nytt statligt servicekontor öppnar i Laholm

STATENS SERVICECENTER2022-05-25
Ett nytt servicekontor i Laholm i Statens servicecenters regi invigdes på tisdagen av bland andra civilminister Ida Karkiainen.

”Det här är ett viktigt uppdrag. Det känns meningsfullt att ge personlig service från fyra av våra största myndigheter till invånarna i södra Halland”, kommenterar Statens servicecenters regionchef Eva Arnell öppningen det nya kontoret i ett pressmeddelande.

Också landshövdingen Brittis Benzler, Statens servicecenters kontorsområdeschef Marie Petersén, Arbetsförmedlingens sektionschef Thomas Fager och Försäkringskassans områdeschef Emma Gren deltog vid invigningen.

Det nya servicekontoret är ett av 28 nya servicekontor som regeringen uppdragit åt Statens servicecenter att öppna för att öka statens närvaro i landet.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.