Civilminister Ida Karkiainen invigde det nya servicekontoret i Laholm.
Bild: Bo Bjelvenstedt/Laholms kommun
Civilminister Ida Karkiainen invigde det nya servicekontoret i Laholm.

Nytt statligt servicekontor öppnar i Laholm

STATENS SERVICECENTER2022-05-25

Ett nytt servicekontor i Laholm i Statens servicecenters regi invigdes på tisdagen av bland andra civilminister Ida Karkiainen.

”Det här är ett viktigt uppdrag. Det känns meningsfullt att ge personlig service från fyra av våra största myndigheter till invånarna i södra Halland”, kommenterar Statens servicecenters regionchef Eva Arnell öppningen det nya kontoret i ett pressmeddelande.

Också landshövdingen Brittis Benzler, Statens servicecenters kontorsområdeschef Marie Petersén, Arbetsförmedlingens sektionschef Thomas Fager och Försäkringskassans områdeschef Emma Gren deltog vid invigningen.

Det nya servicekontoret är ett av 28 nya servicekontor som regeringen uppdragit åt Statens servicecenter att öppna för att öka statens närvaro i landet.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA