Polisen har bästa samhällswebben

POLISEN2012-01-26
Polisen.se har utnämnts till Sveriges bästa webbplats i kategorin samhällskommunikation. Omröstningen arrangerades av företaget Web Service Award.

Web Service Award har låtit 157 000 webbplatsbesökare tycka till om kvaliteten på de webbplatser de besökt. Utifrån besökarnas betygssättning har en jury utsett vinnarna i kategorierna Information & service, Samhällskommunikation och E-handel.

Polisen.se vann kategorin Samhällskommunikation med motiveringen: ”Har en tuff uppgift med en bred målgrupp. Webbplatsen sätter med föredöme användarnas nyttor i fokus”.

”Vi arbetar hela tiden med att utveckla webbplatsen efter besökarnas behov. Polisen.se är också ett viktigt stöd för poliserna i deras arbete med att minska brottsligheten och öka tryggheten i samhället”, kommenterar Polisens webbsamordnare Anders Vessman i ett pressmeddelande.

Socialstyrelsen fick hederspris i klassen Årets förbättrare. Webbplatsen socialstyrelsen.se hade den största ökningen av andelen nöjda besökare i kategorin Samhällsinformation.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.