Annons:

Kompetensförsörjning

Ämne:Kompetensförsörjning
Här hittar du de artiklar Publikt publicerat om Kompetensförsörjning. Du kan även följa vad Publikt skriver om Kompetensförsörjning genom att prenumerera på RSS-flödet för detta ämne.
ArbetsmarknadNyhetValidering är viktigt för kompetensförsörjning och livslångt lärande. Det är en av de slutsatser som dras i Valideringsdelegationens slutbetänkande till regeringen.
ArbetsmarknadNyhetGenom Trygghetsrådet går Trafikverket in i ett rekryteringssamarbete med Ericsson. Meningen är att medarbetare som sägs upp från Ericsson ska kunna anställas av Trafikverket om det visar sig att de har rätt kompetens.
Statens institutionsstyrelseNyhetSiS måste satsa på vidareutbildning och nya karriärmöjligheter för att locka fler att söka sig till jobb inom myndigheten. Samtidigt måste staten öka anslagen till SiS, anser ST inom SiS i en debattartikel.
SiSNyhetStatens institutionsstyrelse, SiS, sänker kraven på de personer som anställs som behandlingsassistenter. Svårigheterna att rekrytera hotar möjligheterna att skapa nya platser, enligt myndigheten.
DomstolsverketNyhetMed mer utbildning och fler praktikplatser vill Domstolsverket underlätta rekryteringen av nya domare vid landets domstolar.
Prenumerera på