De vill krossa facket

DEBATT2005-08-23

(Svar på ledaren
i ST Press nr 9/05)

Ja, det är bara att instämma i vad som står i ledaren Gå ur Svenskt Näringsliv! i nr 9. Svenskt Näringsliv fortsätter sin framgångsrika kampanj för att krossa facket. Man går oblygt på i ullstrumporna.

Men det är nog på sin plats att komma med en varning! Nog för att kommunismen är död idag men man ska nog inte bli förvånade om det gamla spöket dyker upp igen om man driver sitt spel för långt. Som bekant man ska vara försiktig med elden.

Att komma och säga att facket har mycket att säga till om idag är ju löjeväckande och kan knappast tas på allvar. Gör man det så är man nog väldigt långt från verkligheten.

Dan Hansson

Detta är ett debattinlägg. Det är skribenten som svarar för innehållet och de åsikter som förs fram i texten.

Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA