Medlemsenkät ska förbättra ST

UNDERSÖKNING2003-08-07

ST gör en medlemsundersökning i maj. Avsikten är att få idéer om hur verksamheten kan förbättras.

Under maj månad får 3 000 slumpvis utvalda ST-medlemmar hem ett frågeformulär med posten. Det handlar om att besvara frågor och ge synpunkter på STs verksamhet, vad man tycker om medlemsservicen och kontakterna med facket.

– Det här ett led i vårt nya sätt att arbeta, att visa att vi verkligen bryr oss om vad medlemmarna tycker. Därför är det väldigt viktigt att de utvalda medlemmarna besvarar frågorna, säger STs ordförande Annette Carnhede.

Genom undersökningen hoppas ST få idéer och förslag om hur verksamheten kan förbättras. Man kan också se den som ytterligare ett steg i den dialog ST vill föra med medlemmarna utöver det diskussionsmaterial om STs framtid som nu finns på STs hemsida, tillägger hon.

Statistiska centralbyrån gör undersökningen. Uppgifter om namn och adress har hämtats från SCBs befolkningsregister och alla svar kommer att behandlas konfidentiellt. De redovisas enbart i statistiska tabeller och man kommer inte att kunna läsa ut hur enskilda personer svarat.

I juli får STs förbundsstyrelse en första rapport om resultatet och slutrapporten ska vara klar i september.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

ÄMNEN:

ST
Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA