GD blev årets chef inom åklagarväsendet

ST2003-06-26
ST inom åklagarväsendet har utsett Ekobrottsmyndighetens generaldirektör Rolf Holmquist till årets chef.

Som ett led i sitt arbeta om och kring ledarskapsfrågor delar ST-Åklagarväsende nu för nionde året i rad ut utmärkelsen till årets chef.

Årets pristagare blev generaldirektör Rolf Holmquist vid Ekobrottsmyndigheten.

- Vi vill lyfta fram exempel på gott chefskap, säger ST-Åvs ordförande Margaretha Hofvenstam. Rolf Holmqust har visat att han väl uppfyller de krav vi ställer på en modern ledare. Han har förmågan att entusiasmera medarbetarna, kommunicerar tydligt och rakt, visar uppskattning, behandlar alla lika, lyfter fram och värnar om jämställdhet, skapar trivsel och god anda samt verkar för att arbetsplatsen kännetecknas av ett flexibelt och obyråkratiskt arbetsklimat.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.