Ny förhandlingschef på Arbetsgivarverket

ARBETSGIVARVERKET2017-01-09
Luftfartsverkets HR-direktör Anna Falck tar över jobbet som förhandlingschef på Arbetsgivarverket. Hon tillträder sitt nya jobb 1 juni.

Anna Falck är jurist med domarutbildning från Kammarrätten i Stockholm och har tidigare bland annat arbetat som förhandlingschef på Statens institutionsstyrelse och Grafiska företagens förbund.

På sitt nya jobb ersätter hon Monica Dahlbom som är nybliven kammarrättspresident i Jönköping.

”Jag är mycket glad över att vi lyckats rekrytera Anna till ny förhandlingschef. Hon har en omfattande arbetsgivarpolitisk erfarenhet som kommer att vara till stor nytta för utvecklingen av den statliga sektorns effektivitet och kompetensförsörjning”, skriver Arbetsgivarverkets generaldirektör Eva Liedström Adler i ett pressmeddelande.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.