Nytt servicekontor i Biskopsgården

STATENS SERVICECENTER2022-10-07
Statens servicecenter har invigt ett nytt servicekontor vid Vårväderstorget i Göteborg. På servicekontoret kan besökare få information och vägledning från Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten och Skatteverket.

Vid invigningen av Statens servicecenters nya servicekontor i Biskopsgården på torsdagen medverkade bland andra myndighetens regionchef Eva Arnell och förvaltningsdirektör Christina Alvelin från Göteborgs kommun.

”Det nya servicekontoret blir en viktig knutpunkt för våra besökare i Biskopsgården. Servicekontoret blir också ett bra tillskott för att avlasta befintliga kontor i Göteborgsområdet”, kommenterar Eva Arnell etableringen i ett pressmeddelande från Statens servicecenter.

Vid servicekontoret ska servicehandläggare enligt pressmeddelandet hjälpa till med ärenden som rör socialförsäkringar, pensioner och skatter. Dessutom kan både arbetssökande och arbetsgivare göra spontanbesök för att få hjälp med Arbetsförmedlingens digitala tjänster.

Servicekontoren runt om i landet har cirka 2,2 miljoner besök årligen. Fram till år 2023 ska Statens servicecenter utöka antalet servicekontor till 147 .

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.