Servicehandläggarna Nicklas Otteräng och Angelica Holter klipper av invigningsbanden till sin nya arbetsplats, servicekontoret i Ulricehamn. Foto Björn Larsson Roswall/TT
Servicehandläggarna Nicklas Otteräng och Angelica Holter klipper av invigningsbanden till sin nya arbetsplats, servicekontoret i Ulricehamn. Foto Björn Larsson Roswall/TT

Nytt servicekontor invigt i Ulricehamn

STATENS SERVICECENTER2021-06-01
Nu har Statens servicecenter invigt ett nytt servicekontor i Ulricehamn. Det är det hundrade kontoret i ordningen som också ska erbjuda delar av Arbetsförmedlingens tjänster.

I juni förra året tog regeringen beslut om att öppna fyra nya kontor i Statens servicecenters regi, i Göteborg, Malmö, Stockholm och Ulricehamn.

I dag invigdes kontoret i Ulricehamn. På plats var bland annat kontorsområdeschef Carina Nicander-Olsson med servicehandläggarna Nicklas Otteräng och Angelica Holter.

Digitalt deltog också civilminister Lena Micko och arbetsmarknadsminister Eva Nordmark, båda S, deltog tillsammans med företrädare för tre myndigheter: Statens servicecenters generaldirektör Åsa Lindh, Pensionsmyndighetens generaldirektör Daniel Barr och Arbetsförmedlingens överdirektör Lars Lööw

Nyligen togs också beslut om att 28 nya kontor ska öppnas under 2022 och 2023.

Flertalet servicekontor har numera service även på Arbetsförmedlingens område, utöver tjänster som gäller Försäkringskassan, Skatteverket och Pensionsmyndigheten.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.