Och här är fler kongressbeslut

ST2003-11-25
Kongressen behandlade 69 motioner i de mest skilda ämnen. I de flesta fall beslöt kongressen enligt förbundsstyrelsens förslag. Några exempel:

Rutiner ska utarbetas för kontakter med sektionerna när studerande vid universitet och högskolor rekryteras (motion från ST-ATF).

Yrkesbevakningsfrågor ska prioriteras och mål och riktlinjer utarbetas för detta (ST-Post), utbildningsmaterial utarbetas och medel ges till utbildning åt studieinformatörer (ST-AMS), styrelsen ska verka för att gåvoalternativen blir fler för ”eNit och redlighet i statens tjänst”e (ST-Polisväsende).

Avslag blev det bland annat på en motion från ST-Spårtrafik om rekryteringsgåvor.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

ÄMNEN:

ST
Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.