Teracom blir kvar i Sundsvall

BOLAG2010-11-01

Teracoms kontor i Sundsvall blir kvar. Däremot flyttas en mindre funktion, som ansvarar för kundavtal, till Stockholm.

I våras flyttade Teracom sin projektledning i Sundsvall till Stockholm.

Därefter tillsattes en utredning för att se över om det skulle bli effektivare att också flytta resten av Sundsvallskontoret till huvudstaden.

− Så blir det inte, utan det blir en mindre funktion som flyttar till Stockholm, säger Martin Litnäs, vice ordförande för ST inom Teracom.

Inom funktionen, som ansvarar för administration och kundavtal, arbetar i dag fyra personer.

− Samtliga fyra har blivit erbjudna att följa med till Stockholm, men bara tre av dem kan få en tjänst, för man passar på att rationalisera, säger Martin Litnäs.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

ÄMNEN:

Arbetsrätt Bolag
Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA