Arbetsförmedling i Hagfors kan bli kvar

ARBETSFÖRMEDLINGEN2020-03-19
Planerna på att lägga ned Arbetsförmedlingens kontor i Hagfors 1 april skjuts på framtiden, uppger SVT. Enligt enhetschefen Mirzal Celhasic skjuts nedläggningen åtminstone fram till 1 juli.

Mirzal Celhasic säger till SVT att kontoret i Hagfors får dispens att bli kvar fram till 30 juni. Eventuellt kan också andra tidigare nedlagda kontor komma att omfattas av nya beslut, uppger SVT.

”Det pågår ett analysarbete i region mitt och vi hoppas att vi ska få mer konkreta besked”, säger Mirzal Celhasic till SVT.

Vad som kommer att ske efter 30 juni är enligt SVT ännu inte bestämt. Mirzal Celhasic säger till SVT att han hoppas få klara besked om hur Arbetsförmedlingens kontorsnät i Värmland ska se ut framöver under april.

Arbetsförmedlingen har hitintills planerat att behålla tre kontor i Värmlands län – Karlstad, Arvika och Torsby.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.