Lejon: "Viktigt återställa förtroendet"

ARBETSFÖRMEDLINGEN2013-08-25
"Det var ett både väntat och nödvändigt besked från regeringen", är STs ordförande Britta Lejons kommentar till att Arbetsförmedlingens generaldirektör måste lämna sin post.

STs ordförande Britta Lejon kallar regeringens beslut att Angeles Bermudez-Svankvist måste lämna sitt uppdrag som generaldirektör för Arbetsförmedlingen "väntat och nödvändigt".

"Nu är det viktigt att en ny generaldirektör återställer förtroendet för Arbetsförmedlingen hos allmänheten och de anställda. Detta så att myndigheten kan koncentrera sig på att hjälpa de arbetssökande", kommenterade Britta Lejon beskedet i ett pressmeddelande.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Genom att trycka på "Skicka" godkänner jag att mitt inlägg kan publiceras på webben och i papperstidningen. Redaktionen förbehåller sig rätten att granska och redigera kommentarer på samma sätt som insändare. Publicering sker först sedan inlägget granskats. Detta sker normalt under kontorstid. Publikt publicerar inte inlägg som innehåller personangrepp. Inte heller publiceras inlägg som handlar om något annat än ämnet för artikeln.