Bild: Elinor Wigander Mattsson

Nytt servicekontor i Eskilstuna

STATENS SERVICECENTER2023-11-29

Statens servicecenter har öppnat ett nytt servicekontor i stadsdelen Skiftinge, norr om Eskilstuna centrum. Därmed finns det 138 statliga servicekontor runt om i landet.

Öppnandet av det nya servicekontoret i Skiftinge är en del av det regeringsuppdrag som Statens servicecenter fick 2021, som innebär att myndigheten ska öka den lokala statliga servicen i landet.

”Vi har redan fått många frågor och uppmärksamhet från våra kunder på citykontoret i Eskilstuna kring vårt nya kontor. Min uppfattning är att det kommer att vara uppskattat för boende i och omkring Skiftinge att få statlig service på närmare håll”, kommenterar Elinor Wigander Mattsson, kontorsområdeschef på Statens servicecenter, öppningen i pressmeddelandet.

Under 2023 har Statens servicecenter öppnat tio nya servicekontor.

På de statliga servicekontoren kan privatpersoner och företag få information, vägledning och hjälp med tjänster som rör Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten, Skatteverket och på vissa orter även Migrationsverket.

Detta är en nyhetsartikel. Publikts nyhetsrapportering ska vara saklig och korrekt. Tidningen har en fri och självständig ställning gentemot sin ägare, Fackförbundet ST, och utformas enligt journalistiska principer samt enligt spelreglerna för press, radio och TV.

Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA